Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Şanlıurfa’da görev değişikliği

Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şanlıurfa'dan Bursa 2. Bölge Müdürlüğü'ne atandı. Çiçek, görev süresi boyunca destek verenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Şanlıurfa’da görev değişikliği

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şanlıurfa 3. Bölge Müdürlüğü görevinden Bursa 2. Bölge Müdürlüğü'ne atandı.

 Atamanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir teşekkür mesajı yayımlayan Çiçek, görev yaptığı süredeki desteklerinden dolayı bölge halkına ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Hacı Ahmet Çiçek, mesajında, "Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa 2. Bölge Müdürlüğü görevine atanmış bulunuyorum. Bu süreçte bana destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya, Bakan Yardımcımız Abdülkadir Polat’a ve Genel Müdürümüz Kadir Çokçetin’e teşekkür ederim" dedi.

Ayrıca Şanlıurfa ve görev alanındaki diğer illere teşekkür eden Çiçek, "Teşekkürler Şanlıurfa, teşekkürler Mardin, teşekkürler Şırnak, teşekkürler Adıyaman, teşekkürler Kilis ve teşekkürler Gaziantep’in güzel insanları ve mesai arkadaşlarım. Görevim süresince acı tatlı birçok anı biriktirdim, sizlerle çalışmak büyük bir onurdu" ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Şanlıurfa’da görev değişikliği

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.