Olay yaratan tahliye partisi: Dilan Polat cezaevine bıçak girip ustura çıktı!

Dilan Polat, cezaevinden çıktıktan sonra düzenlediği tahliye partisinde kardeşiyle dudak dudağa öpüştü. Görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Cezaevine girip eskisinden daha sivri çıkanlar için söylenen deyim Dilan Polat ve ailesine söylenmeye başladı.

Olay yaratan tahliye partisi: Dilan Polat cezaevine bıçak girip ustura çıktı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala














Geçtiğimiz aylarda cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, verdiği tahliye partisiyle yeniden gündeme oturdu. "Kara para aklama" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlamalarından yargılanan Polat, 10 ay sonra serbest bırakılmıştı. 

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Dilan Polat, geçtiğimiz gece yakın arkadaşları ve çalışanlarıyla bir parti düzenledi.

Partinin hediye olduğunu belirten Dilan Polat ve ailesi, gece boyunca dans edip eğlendi. Ancak partide çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştüğü anları paylaşan Polat, sosyal medya kullanıcılarının eleştiri oklarının hedefi oldu. Görüntüler, kısa sürede hızla yayılırken birçok kişi bu durumu "ahlaksızlık" olarak nitelendirdi.

Dilan Polat'ın parti sonrası paylaşımları da sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu.

 Cezaevinden çıktıktan sonra "yeni bir sayfa açacağını" ifade eden Polat’ın, bu davranışıyla yine tartışmaların odağı haline geldi. Cezaevine girip eskisinden daha sivri çıkanlar için söylenen deyim Dilan Polat ve ailesine söylenmeye başladı.

Olay yaratan tahliye partisi: Dilan Polat cezaevine bıçak girip ustura çıktı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.