Rojin'in ölmeden önce kütüphaneden aldığı kitap dikkat çekti! “Kayıp Aranıyor"

Van’da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in Google aramaları tüyler ürpertti. "Ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur" ve "Cennete nasıl gidilir?" gibi sorgular, olayın ardındaki sır perdesini daha da derinleştirdi. En dikkat çeken detay ise Rojin’nin ölmeden önce aldığı son kitap oldu.

Rojin'in ölmeden önce kütüphaneden aldığı kitap dikkat çekti! “Kayıp Aranıyor"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nde okuyan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in kaybolması ve ardından cesedinin Van Gölü kıyısında bulunması, tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. 

27 Eylül’de kaldığı yurttan akşam yemeği sonrası çıkan Rojin’den bir daha haber alınamamıştı. Ailesi ve yakınlarının yoğun arayışlarına rağmen 18 gün boyunca kayıp olan genç kızın cansız bedeni, 15 Ekim’de Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi kırsalında bulundu. Ceset, kaybolduğu yerden yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki bir sahildeydi.

CNN Türk’te yer alan habere göre, Van Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan ilk otopside, darp ya da cebir izine rastlanmadı. Ayrıca kesici ya da ateşli silah yarası ve kemik kırığına dair herhangi bir bulgu bulunmadı. Ancak cesedin uzun süre suda kalmasından kaynaklanan deformasyon tespit edildi. Ölüm nedeninin kesinleşmesi için Kabaiş’in bedeninden alınan parçalar, detaylı inceleme amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayın en dikkat çekici yanlarından biri ise Rojin Kabaiş'in kaybolmadan önce yaptığı Google aramaları oldu. Emniyet yetkililerince incelenen arama geçmişi, genç kızın kaybolmadan kısa süre önce "Ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur", "Otopsi nasıl yapılı" ve "Öldükten sonra cennete nasıl gidilir" gibi sorgular yaptığını ortaya koydu. Bu bilgiler, olayın nedenleri konusunda kafalarda soru işaretleri yarattı.

Ayrıca Rojin’in kütüphaneden aldığı son kitabın, Sait Faik Abasıyanık'ın "Kayıp Aranıyor" adlı eseri olması dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, genç kızın yaşamını yitirmesine ilişkin sırlar çözülmeyi bekliyor.

Rojin'in ölmeden önce kütüphaneden aldığı kitap dikkat çekti! “Kayıp Aranıyor"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.