Siverek’te servis sürücülerine önemli eğitim

Siverek’te jandarma ekipleri kırsal mahallelere servis hizmeti veren sürücülere eğitim verildi.

Siverek’te servis sürücülerine önemli eğitim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince, Siverek ilçesindeki servis sürücüsüne yönelik eğitim semineri gerçekleştirildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Siverek ilçesi Emek Ortaokulu, Canpolat Ortaokulu, Başbük Ortaokulu, Büyükkazanlı Ortaokulu, Şehit Necmettin Yılmaz İlköğretim Okulu, Turna Ortaokulu ve Gözeli Ortaokulunda servis taşımacılığı yapan 52 servis şoförüne bilgilendirme eğitimi verildi.

Ekipler, Okul servis yönetmeliğine göre araçlarda bulunması zorunlu araç ve gereçler, genel trafik kuralları, okul servis araçlarına inme ve binme kuralları, emniyet kemeri kullanımı ve önemi, yayaların kullanması gereken okul geçitleri, yaya geçitleri, üst ve alt geçitlerin kullanımı, trafik kurallarına uyma, yaya yolunda güvenli yürüyüş alanları hakkında bilgiler verildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ulaşabilmeleri için denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceği vurgulandı.

Siverek’te servis sürücülerine önemli eğitim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.