Hilvan Belediyesi'nde bir çok işçi işten çıkarıldı iddiası! Sert tepki geldi...

Avukat Adil Bayık, DEM'li Hilvan Belediye Eş Başkanı Serhan Paydaş'ın bir çok işçiyi işten çıkardığını iddia ederek tepki gösterdi ve "Sözde insan hakları taraftarı DEM Parti ve yandaşları yüzlerce işçinin hakkına gasp etti. İşinden edilen hemşerilerimin yanındayım" dedi.

Hilvan Belediyesi'nde bir çok işçi işten çıkarıldı iddiası! Sert tepki geldi...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HİLVAN- Şanlıurfa'nın Hilvan İlçe Belediyesi işçilerin işten çıkarıldığı iddiasıyla gündeme geldi.

Avukat Adil Bayık, yaptığı açıklama ile DEM'li Hilvan Belediye Eş Başkanı Serhan Paydaş'ın bir çok işçiyi işten çıkardığını iddia ederek “Hakkın hukukun adaletin sözde savunucularının, güya halk kahramanlarının kalkındırma vaatlerinin bir yenisi daha! İçi çürümüş ideolojinizin küflenmiş partisi her zamanki oyunlarından birini oynadı yine” dedi.

Eş Başkan Paydaş'ın yerel seçim vaadi olarak “Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız” sözünü hatırlatan Avukat Bayık, söz konusu iddia ile ilgili sert tepki gösterdi.

Konunun takipçisi olacağını belirten Avukat Bayık “2024 yerel seçimlerinde Hilvan Belediyesini alan DEM Parti, bir çok belediye işçisini işten çıkardı. Seçim vaadi olarak ‘kimsenin ekmeği ile oynamayacağız’ diyen Serhan Paydaş seçimlerden sonra eline verilen listeye yer açmak için yüzlerce işçinin ekmeği ile oynadı. Talimatları nereden aldığı belli olan, sözde insan hakları taraftarı DEM Parti ve yandaşları yüzlerce işçinin hakkına gasp etti. İşinden edilen hemşerilerimin yanındayım. Konunun her türlü takipçisi olacağız" dedi.

Öte yandan Hilvan Belediyesi tarafından henüz bu yönde bir açıklama yapılmadı.

Hilvan Belediyesi'nde bir çok işçi işten çıkarıldı iddiası! Sert tepki geldi...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.