Şanlıurfa’da yarın okullar tatil mi?

Malatya'da meydana gelen Şanlıurfa’da da hissedilen depremin ardından "Okullar tatil mi?" sorusu öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamayla birlikte okullar bugün tatil edildi. Peki, yarın okullar tatil mi?

Şanlıurfa’da yarın okullar tatil mi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, Şanlıurfa'da okullar bir günlüğüne tatil edildi. Peki, yarın da Şanlıurfa’da okullar tatil mi? 

OKULLAR BUGÜN TATİL EDİLDİ

Şanlıurfa Valiliği, yaşanan durumun ciddiyetini göz önünde bulundurarak bugün okulların tatil edildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, ”Bugün Malatya’da meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle resmi ve özel eğitim kurumlarının bütün kademelerinde eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yarın Şanlıurfa’da okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili henüz bir bilgi yok. Eğitimin devam edip etmeyeceği, yetkililerin değerlendirmesine göre belirlenecek. Öğrenciler ve velilerin resmi açıklamaları takip etmesi önemli. 

Şanlıurfa’da yarın okullar tatil mi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.