Şanlıurfaspor’da istifa haberleri: Kulüpten açıklama geldi

Şanlıurfaspor, bazı yöneticilerin istifalarıyla ilgili sosyal medyada çıkan iddialara yönelik bir açıklama yaptı.

Şanlıurfaspor’da istifa haberleri: Kulüpten açıklama geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlııurfaspor, son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında bazı yöneticilerin istifa ettiği yönündeki iddialar yönelik açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açılamada, 28 Eylül 2024 tarihinde olağanüstü kongrede yönetime giren bazı yöneticilerin, kulübe taahhüt ettikleri mali destekleri zamanında yerine getirmedikleri belirtildi.

Kongre sonrası yönetime seçilen bazı isimlerin, kulübe verdikleri çeklerin karşılıksız çıktığı ve senetlerin ödenmediği ifade edildi.

Bu durumun kulübü mağdur ettiğini vurgulayan Şanlıurfaspor Yönetimi, bu kişilerin, söz verdikleri ödemeleri yapmayacaklarını beyan ettiklerini dile getirdi.

Açıklamada, kulübün adını kullanarak kişisel reklam yapmaya çalışan bazı yöneticilerin de istifa açıklamaları yaparak kamuoyunu yanılttıkları belirtildi.

Yönetim kurulu, bu kişilerin yönetimden düşürüldüğünü ve ilerleyen günlerde isimlerinin kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi. Ayrıca, kulüp yönetimi bu tür açıklama ve paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Kulüp Şanlıurfa’nın en büyük markası olduğunu hatırlatarak, kimsenin bu köklü camiayı kendi çıkarları için kullanamayacağını ifade etti.

Şanlıurfaspor’da istifa haberleri: Kulüpten açıklama geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.