Dev bankanın müşterilerine müjde! 4 maaş faizsiz kredi imkanı

Vakıfbank, ekim ayında müşterilerine 4 maaş tutarında faizsiz kredi imkanı tanıyor. Acil nakit ihtiyacı duyanlar için hızlı başvuru süreciyle dikkat çeken kampanya, banka müşterilerini sevindirdi.

Dev bankanın müşterilerine müjde! 4 maaş faizsiz kredi imkanı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acil nakit ihtiyacı olanlar için ideal bir çözüm sunan Vakıfbank, asgari ücretli, emekli, memur ve serbest meslek sahiplerini kapsayan bu kampanya ile herkesin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Hızlı kredi başvurusu sayesinde, müşteriler dakikalar içinde başvurularını tamamlayabiliyor ve onayları da yine kısa sürede alabiliyorlar.

BAŞVURU DETAYLARI 

Vakıfbank’ın internet bankacılığı ve mobil uygulaması üzerinden yapılacak başvurular, sadece 5 dakikada tamamlanabiliyor. Müşteriler, basit bir form doldurarak kredi başvurusunu gerçekleştirebilirler. Hızlı yanıt süresi ile Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olanların imdadına yetişiyor.

KİMLER FAİZSİZ KREDİ ALABİLİR?

Bu kampanyadan faydalanmak için Vakıfbank müşterisi olmak gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, düzenli gelire sahip ve kredi puanı 1200 ve üzeri olan herkes, bu faizsiz kredi imkânından yararlanabilir. Kampanya için son başvuru tarihi ise 31 Ekim. Bu tarihe kadar şubeler, mobil bankacılık ve internet bankacılığı kanalları aracılığıyla başvurularınızı yapabilirsiniz.

 

 

Dev bankanın müşterilerine müjde! 4 maaş faizsiz kredi imkanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.