Ortopedi uzmanları Şanlıurfa’da bir araya geldi

Harran Üniversitesi Hastanesinde, travma sonrası alt ekstremite kırıklarına yönelik bilimsel gelişmelerin ele alındığı bir toplantı yapıldı.

Ortopedi uzmanları Şanlıurfa’da bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA – Harran Üniversitesi Hastanesi, sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğitim faaliyetlerini de sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, İlizarov Yöntemleri Uygulama ve Geliştirme Derneği - ASAMİ TÜRK öncülüğünde, travma sonrası alt ekstremite kırıklarında kaynamama ve yanlış kaynama sorunlarına yönelik güncel bilimsel gelişmelerin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan toplantıda konuşan Harran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Harran Üniversitesi’nin bölgedeki 3 milyondan fazla nüfusa hizmet verdiğini, travma merkezi olarak kazalara ve yaralanmalara maruz kalan hastaları kabul ettiklerini belirtti.

Toplantının, meslektaşlarıyla güncel gelişmeleri paylaşma açısından verimli geçtiğini ifade eden Prof. Dr. Altay, klinikte her türlü teknolojik altyapının mevcut olduğunu ve 20'den fazla doktor kadrosu ile 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini vurguladı.

ASAMİ TÜRK Derneği adına konuşan Prof. Dr. Mehmet Erdem ise, toplantının bölgedeki ortopedi doktorlarıyla interaktif bir paylaşım sağladığını ve olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, ev sahipliğinden dolayı Harran Üniversitesi Hastanesi’ne teşekkür etti.

Ortopedi uzmanları Şanlıurfa’da bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.