Şanlıurfalı sanatçı Diyarbakır’ı salladı! On binler akın etti

Şanlıurfalı ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Diyarbakır'da düzenlenen "Diyarbakır Kültür Yolu Festivali" kapsamında verdiği muhteşem konserle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Newroz Park'ta gerçekleşen etkinlik, on binlerce hayranın katılımıyla coşku dolu anlara sahne oldu.

Şanlıurfalı sanatçı Diyarbakır’ı salladı! On binler akın etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala



DİYARBAKIR- Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 12-20 Ekim tarihleri arasında düzenlediği festival, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Göçer’in birbirinden hit şarkılarıyla dolup taşan park alanı, izleyicilerin coşkuyla şarkılara eşlik etmesiyle renklenirken, festival atmosferi de adeta doruk noktasına ulaştı.

Konserin başlamasıyla birlikte, kalabalık heyecan dolu bir bekleyiş içinde sanatçıyı sahnede görmek için sabırsızlandı. Ferhat Göçer’in sahneye adım atmasıyla birlikte, dinleyiciler sevilen şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti; bu da konsere katılanlar için unutulmaz anlar yaşattı.

Diyarbakır Kültür Yolu Festivali, sadece müzikle değil, çeşitli sanatsal etkinliklerle de katılımcılara dolu dolu bir program sunuyor. Ferhat Göçer’in enerjisi ve Diyarbakırlı hayranlarının coşkusu, bu festivali unutulmaz kıldı. 

 

Şanlıurfalı sanatçı Diyarbakır’ı salladı! On binler akın etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.