Şanlıurfa'da parktaki görüntüler sonrası harekete geçildi! Yakalandı

Haliliye'de bir parkta madde etkisinde olduğu görüntülenen genç için polis ekipleri devreye girdi ve genç yakalandı. Valilik gencin tedavi için yatışının yapıldığını duyurdu

5

ŞANLIURFA- Uyuşturucu ile mücadelede kararlılık vurgusu yaparak çalışmalar yürüten Şanlıurfa Valiliği, bir genç için daha harekete geçti.

Dün, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan görüntülerde Haliliye İlçesi Devteşti Mahallesi Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında uyuşturucu madde etkisinde olduğu değerlendirilen kişiyle ilgili açıklama geldi. 

Valilikçe yapılan açıklamada "İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan araştırma sonucunda şahsın kimliği tespit edilmiş ve 13.10.2024 tarihinde (bugün) Narkotik Ekiplerimiz tarafından yakalanması sağlanmıştır.

Kişi hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan adli soruşturma başlatılmıştır.

Ayrıca madde bağımlılığına yönelik olarak İlimizde bulunan bir yataklı tedavi kuruluşuna yatışı sağlanarak tedavi sürecine başlanmıştır.

Şanlıurfa’da uyuşturucuya karşı yürütülen mücadele kapsamında; önleyici faaliyetler ve faillerin yakalanması çalışmaları ile birlikte bağımlılığın sona erdirilmesine yönelik girişimler de etkili olarak sürdürülmektedir" denildi.