Ne olacak bu Karaköprü’nün hali! Bu kez kendi evinde dağıldı: 5-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin 7. haftasında sahasında karşılaştığı Batman Petrolspor’a 5-0 mağlup oldu.

Ne olacak bu Karaköprü’nün hali! Bu kez kendi evinde dağıldı: 5-0

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 7. haftasında, sahasında Batman Petrolspor ile karşılaştı. 

Saat 14:30’da Faruk Çelik Stadı’nda başlayan maçı Berkay Ağış yönetti. Ağış’ın yardımcılıklarını Ali Gün  ve Batuhan Bıyıklı yaptı.

Karşılaşmanın son dakikalarında konuk takım Batman Petrolspor’dan Omer Imeri 43.dakikada takımı öne geçiren golü kaydetti:1-0. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. 

İkinci yarıya da etkili başlayan Batman Petrolspor’da sahneye bir kez daha Omer Imeri çıktı. Imeri 58. Dakikada hem kendinin hem de takımının 2’inci golünü kaydetti. Rakip takım golden sonra etkisi daha da artırdı. 63.dakika Semih Karadeniz skoru 3-0’a getirdi.

Golden 5 dakika sonra Batman Petrolspor’da bu kez sahneye Bünyamin Yürür çıktı. Yürür 72. Dakika topu ağlarla buluşturarak durumu 4-0 yaptı. 

82.dakika Omer Imeri maçta kendinin 3’üncü takımının 5’inci golünü attı.

Omer Imeri maçta hat- trick yaptı. 

7 maç sonunda  5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Karaköprü Belediyespor, henüz 3 puanla tanışamadı. Karaköprü Belediyespor 2 puanla 15’inci sırada kaldı.

NE OLACAK BÖYLE

Geçen sezon performansı ile parmak ısıttıran takım, bu sezon henüz galibiyet ile tanışamadı. Bu sonuçlarını faturasının kime kesileceği merak ediyor. Kendi seyirci önünde farklı mağlup olan Karaköprü Belediyespor haftaya deplasmanda Altay ile karşılaşacak.  

Ne olacak bu Karaköprü’nün hali! Bu kez kendi evinde dağıldı: 5-0

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.