Süper Kupa tekrardan Şanlıurfa’da!

Fenerbahçe ve Galatasaray geçtiğimiz 7 Nisan’da 2023 yılı Süper Kupa’sı için Şanlıurfa’da karşı karşıya gelmişti. Hem Türkiye hem de dünya basınında geniş yankı uyandıran maçta, Fenerbahçe U19 takımıyla sahaya çıkmış ve ilk dakikada maçtan çekilmişti. O gün sahaya giden binlerce Şanlıurfalı Süper Kupa’nın kaldırmasını görememişti. Aylar sonra o kupa tekrar Şanlıurfa’ya geldi.

Süper Kupa tekrardan Şanlıurfa’da!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanan ve dünya gündeminde geniş yankı uyandıran 2023 Süper Kupa mücadelesine Fenerbahçe’nin U19 takımıyla çıkmıştı. Maçın başlama düdüğüyle beraber Galatasaray il dakikada golü bulmuştu. Golün ardından Fenerbahçe U19 takımı sahadan çekilmişti ve maç ertelenmişti. 

Maçın ertelenmesinden dolayı 11 Nisan Stadyumu’na gelen binlere Şanlıurfalı, Süper Kupa’nın kaldırmasını görememişti. 

KUPA TEKRAR ŞANLIURFA’DA

O gün sahada kaldırılamayan kupa aylar sonra tekrar Şanlıurfa’ya geldi. Her yıl düzenlenen Geleneksel Şanlıurfa Galatasaraylılar Buluşması'nın bu yıl 7'ncisi Tülmen Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan'ın yanı sıra birçok taraftar katıldı.

Buluşmaya 2023 Süper Kupa'sı da getirildi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren Şanlıurfalı Galatasaray taraftarları, kupayı görmenin heyecanını yaşadı. Taraftarlar, Süper Kupa ile hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel anı ölümsüzleştirdi.

Süper Kupa tekrardan Şanlıurfa’da!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.