Şanlıurfalı papaz trafik kazasından zor kurtuldu

Yalova’da seyir halinde olan otomobile tır arkadan çarptı. Meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden olmazken, aralarında Suruç'taki Şanlıurfa Kilisesi Papazının da bulunduğu 2 kişi hafif yaralandı.

Şanlıurfalı papaz trafik kazasından zor kurtuldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, dün sabah saatlerinde Yalova’da meydana geldi.

İddiaya göre, Mesut Çiftçi idaresindeki 10 AHU 631 plakalı seyir halindeki otomobile, henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 BAU 454 plakalı tır arakadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Suruç'taki Şanlıurfa Kilisesi Papazı Mustafa Ekrem Polatsoy ile Balıkesir Kilisesi Papazı Mesut Çifti neye uğradıklarını şaşırdı. 

Polatsoy ve arkadaşı, gözlerini açtıklarında direğe çarpmaya ramak kaldıklarını fark etti. Daha sonra ikili 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sev edildi.

Olay yerine gelen sağlık birimleri kazada şans eseri hafif yaralanan Polatsoy ile Çiftçi’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Olay yerine gelen trafik polisleri otomobilde bulunan sürücü ve arkadaşının emniyet kemerlerinin takılı olması ile kazayı hafif sıyrıklarla atlattığını belirtti. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfalı papaz trafik kazasından zor kurtuldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.