Tarihi Harran evlerine o isimden tam not! Ünlü manken hayran kaldı

Tarihi Harran kümbet evleri dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak manken Olga Potemkina, bu eşsiz yapıları ziyaret ederek sosyal medya hesapları üzerinden deneyimlerini anlatan paylaşımlarda bulundu. Mezopotamya'nın tarihi dokusunu görmek için geldiğini ifade eden ünlü manken Potemkina, Harran kümbet evlerine olan hayranlığı ve bölgenin turistik değerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Tarihi Harran evlerine o isimden tam not!  Ünlü manken hayran kaldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa tarihi zenginlikleriyle dünyanın her yerinden misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.  Tarihi Harran, kümbet evleri ve mistik atmosferiyle dünya genelinden ziyaretçi ağırlarken son olarak, ünlü manken Olga Potemkina bu bölgeyi ziyaret ederek Harran'ın tarihi yapıları ve kültürel zenginlikleriyle ilgili izlenimlerini paylaştı.

Potemkina, Harran’daki ziyaretini sosyal medya hesabından da paylaştı. Kümbet evlerinin iç yapısına hayran kalan manken, bu evlerde internet, televizyon gibi teknolojilerin olmamasını vurgulayarak, sade bir yaşam tarzını deneyimlemenin kendisini dinlendirdiğini ifade etti. Harran evlerinin küçük görünmesine rağmen içerisinde mutfak, salon, yatak odası ve hatta ahırın bile bulunduğunu belirten Potemkina, "Salonda çay içerken atınız da yan odada duruyor, çok ilginç ve huzur verici bir deneyimdi" dedi. Manken Potemkina, kümbet evlerinin doğal bir klima etkisine sahip olduğunu da belirtti.

Harran’da gezilecek birçok yer olduğunu söyleyen manken Potemkina, ziyaretlerin 40 TL gibi bir ücretle gerçekleştiğini de ekledi. Mezopotamya'nın tarihi dokusunu görmek için geldiğini ifade eden ünlü manken , bölgedeki yemek fiyatlarının İstanbul’a kıyasla çok uygun olduğunu söyleyerek et yemeyenler için ise yemek bulmanın zorluklarına da değindi.

Tarihi Harran evlerine o isimden tam not! Ünlü manken hayran kaldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.