Organize suç örgütlerine geçit yok! Çok sayıda gözaltı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ayrı organize suç örgütüne yönelik planlı ve projeli olarak “kuyu-32” ve “kuyu-33” operasyonlarında 95 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Organize suç örgütlerine geçit yok! Çok sayıda gözaltı var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ayrı organize suç örgütüne yönelik planlı ve projeli olarak “kuyu-32” ve “kuyu-33” operasyonların bilançosunu açıkladı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’de Erkan Bulu, Kahramanmaraş’ta Vahdettin Yardım, Konya’da Mehmet Elagöz Bildik, Sakarya’da (1) Selçuk Delikara, Sakarya’da (2) İhsan Astam, Gaziantep’te Cuma Ali Dursun (Cezaevinde), Bursa’da yurt dışında tutuklu olarak bulunan B.G. ve Siirt’te Rıdvan Dündar’ın (Cezaevinde) elebaşılığını yaptığı 8 ayrı organize suç örgütüne yönelik planlı ve projeli olarak “kuyu-32” ve “kuyu-33” operasyonları düzenlendiğini ve operasyonlar sonucu; organize suç örgütü üyesi 95 şüpheli yakalandığını açıkladı.

Operasyonlar sonucunda 24 ruhsatsız tabanca, 11 ruhsatsız tüfek, 1 otomatik tabanca, 9 kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda çek/senet ele geçirildi.

“Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökerteceğiz!” diyen Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri KOM Şube Müdürlüklerince; Bursa, Gaziantep, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Sakarya ve Siirt olmak üzere 7 il merkezli düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tefecilik, şantaj, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatıldı. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polisimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.'' 

Organize suç örgütlerine geçit yok! Çok sayıda gözaltı var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.