Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde hesaplaşma vakti geldi! Faturalar adliyeye gitti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yönetimi mart ayında değiştikten sonra önceki yönetim hakkında ciddi iddialar dilden dile yayıldı. Ancak bugüne kadar yargıya taşınacak boyutta ciddi bir konu ortaya çıkmadı. Kentin gündemine daha vuracak haber bugün geldi. Büyükşehir Belediyesi hukukçuları Beltur A.Ş Şirketinde usulsüz olduğuna kanaat getirdikleri faturaları toplayıp suç duyurusunda bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde hesaplaşma vakti geldi! Faturalar adliyeye gitti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yönetiminin mart ayında değişmesinin ardından önceki yönetimle ilgili ciddi iddialar gündeme geldi. Ancak, bu iddiaların yargıya taşınacak boyutta bir somut delil ortaya çıkmadı. Bugün, kentte yeni bir gelişme yaşandı.

 Büyükşehir Belediyesi'nin hukukçuları, Beltur A.Ş Şirketi'nde usulsüz olduğu düşünülen faturaları toplayarak suç duyurusunda bulundu. Şu anda 118 milyon liralık faturalarla ilgili bir girişimde bulunuldu ve bu faturaların sahte olabileceğinden şüphelenildiği öğrenildi. 

Özellikle dikkat çeken nokta, küçük esnafa yapılan ödemelerin geciktiği, ancak bu faturalardaki firmalara hızlı bir şekilde yüksek miktarda ödemelerin yapıldığı. Bunun yanı sıra, 118 milyon lira tutarındaki faturaların dışında başka belge ve faturaların da savcılığa iletilmek üzere hazırlandığı öne sürüldü. 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde hesaplaşma vakti geldi! Faturalar adliyeye gitti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.