Şanlıurfa’da ardı arkası kesilmiyor: Bir skandal da o ilçede

Akçakale'de kaynağı belli olmayan yaklaşık 600 kilo bozulmuş et ele geçirildi. İşyeri sahibine cezai işlem uygulanırken, işyeri mühürlenerek kapatıldı.

Şanlıurfa’da ardı arkası kesilmiyor: Bir skandal da o ilçede

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKÇAKALE- Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine zabıta ekipleri ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin bir işyerine gerçekleştirdiği denetimde, yaklaşık 600 kilo kaynağı belli olmayan ve bozulmuş et ele geçirildi. 

Zabıta ekipleri, denetim sırasında insan sağlığına uygun olmayan koşullarda saklanan etlerin bulunduğu işyerinde dolaplara el koydu.

Bozuk etlerin poşetler içerisinde uygunsuz şekilde depolandığını tespit eden ekipler, halk sağlığını tehlikeye atan bu ürünleri imha edilmek üzere el koydu. İşyeri sahibine cezai işlem uygulanırken, iş yeri mühürlenerek kapatıldı.

Akçakale Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların sağlığını korumak için denetimlerin sıklaştırılacağını ve bu tür olumsuzluklara karşı kararlılıkla mücadele edileceğini söylediler.

EYYÜBİYE’DE TARİHİ GEÇMİŞ 700 KİLOGRAM TAVUK VE SAKATAT ELE GEÇİRİLDİ

Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bir işletmede tarihi geçmiş 700 kilogram tavuk ve sakatat ele geçirildi.

Şanlıurfa’da ardı arkası kesilmiyor: Bir skandal da o ilçede

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.