Şanlıurfa’nın ilçesindeki veriler şaşırttı!

Eyyübiye Kaymakamlığı tarafından yapılan denetimlerde, 1 Eylül - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında 35 bin 631 şahıs sorgulanarak, çeşitli suçlardan aranan 108 kişi yakalandı. Çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddelerinin yanı sıra ruhsatsız silahlar da bulundu. 82 faili meçhul olay aydınlatıldı. Kaymakam Kıyıcı, suçla mücadele konusundaki kararlılıklarını vurgulayarak, ilçenin güvenliği için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Şanlıurfa’nın ilçesindeki veriler şaşırttı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EYYÜBİYE- Eyyübiye Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, ilçede 1 Eylül - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılan uygulama ve faaliyetlerin bilançosunu açıkladı.

İlçe merkezinde yapılan denetimlerde toplam 35 bin 631 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 108 kişi yakalandı. Bu kapsamda 12 ilamatlı aranan şahıs ile birlikte 1 kayıp şahıs ve 1 kayıp çocuk da bulunmuş oldu.

Kaymakam Kıyıcı'nın verdiği bilgilere göre, 82 faili meçhul olay aydınlatılırken, 1253 araç kontrol edildi ve 7 çalıntı otomobil ile motosiklet ele geçirildi. 

Yapılan çalışmalarda ayrıca, 8 ruhsatsız tabanca, 9 şarjör, 26 fişek, 3 kurusıkı tabanca, 5 av tüfeği ve 1 kesici/delici aletin yanı sıra uyuşturucu maddeler de ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucular arasında 2.36 gram esrar, 62.49 gram bonzai, 80 sentetik hap ve 18.57 gram metamfetamin yer aldı.

Kaymakam Kıyıcı, suç ve suçlularla mücadele konusundaki kararlılığını vurgulayarak, “Uyuşturucu, hırsızlık, organize suçlar ve diğer her türlü suç faaliyetlerine karşı ilçemizdeki huzuru bozmayı amaçlayan kimseye taviz vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim önceliğimizdir. Güvenlik birimlerimizle işbirliği içinde, suçlulara göz açtırmadan, ilçemizin huzurunu tehdit eden her türlü olguyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Hep birlikte, ilçemizi daha güvenli bir yer haline getirme yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’nın ilçesindeki veriler şaşırttı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.