Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ait ve 1’inci maddede tanımlanan 1 (Bir) adet araç 2886 sayılı kanun ve aşağıda belirtilen ilke koşullar ile belirtilen yer, gün ve saatte Açık İhale Usulü kapalı teklif vermek yoluyla satışa çıkartılmıştır.

  1. SATIŞI YAPILACAK OLAN ARAÇLAR

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mülkiyetinde bulunan ve nitelikleri aşağıda belirtilen 1 (Bir) adet araç Açık İhale Usulü kapalı teklif vermek yoluyla satılacaktır.

Plaka NoModelMarka/TipiCinsiFiili DurumuÇalışma sa/kmMuhammen Bedeli (KDV Dahil)Geçici Teminat Bedeli
63 DV 0522011Renault Symbol 1.2 expressıon 
Gri (Platin)
Benzin
OtomobilÇalışır Durumda195.700282.000,00 TL28.200,00 TL

 

  1. SATIŞ ŞEKLİ:

Satış ihalesi, 1'inci maddede belirtilen 1 adet araç için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesi gereğince Açık İhale Usulü kapalı teklif vermek yolu ile satılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

  1. İHALE YERİ VE TARİHİ:

İhale Paşabağı Mahallesi ŞUTİM Toptancılar Sit. Yeşilkart Apt. Kapı:002 B/AA BLK:00 D:01 Haliliye/Şanlıurfa adresinde bulunan Vakıf hizmet binasında 21/10/2024 Pazartesi Günü saat 10.00’da Toplantı Salonunda yapılacaktır.

  1. İHALEYE KATILMAK İÇİN İSTENEN BELGELER 

İhaleye katılacak olan isteklilerin aşağıdaki belgeleri -eksiksiz olarak- dosya halinde sunmaları gerekmektedir:

  1.  
    1. Standart forma uygun teklif mektubu (Teklifin rakam ve yazı ile açık olarak TL cinsinden yazılması zorunludur.)
    2. İsteklilerce imzalanmış standart forma uygun “Araç Görme Tutanağını”
    3. Teklif sahibi tarafından her sayfası imzalanmış “Araç Satış Şartnamesi”
    4.  İhaleye istekli olanlar tarafından muhammen bedelin %10’ünden az olmamak üzere Geçici teminat yatırıldığına dair belgeyi, geçici teminat nakit olarak yatırılacaktır. İstekli bilgileri ve ihale bilgileri yazılarak T.C. Vakıfbank Emniyet Caddesi Şubesi nezdinde bulunan Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait TR340001500158007302202301 nolu banka hesabına yatırılacaktır.
    5. İstekli tüzel kişi olması halinde; -İmza Sirküleri, -Oda Kayıt Sureti
    6. İstekli gerçek kişi olması halinde T.C. Kimlik Kartı sureti
    7. Gerçek ve Tüzel kişiler için tebligata yarar ikametgâh belgesi
    8.  İsteklinin Vekil tarafından temsil edilmesi halinde vekâletname ve vekilin T.C. Kimlik Kartı sureti
    9. Başvuruda bulunanlardan 500,00 TL dosya masraf bedeli alınacak olup; İlgili bedel Vakıfbank emniyet caddesi Şubesi nezdinde bulunan Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait TR340001500158007302202301 nolu banka hesabına yatırılacaktır. İhale sonuçlandıktan sonra dosya masraf bedeli iade edilmeyecektir.

Bu şartnamede belirlenen esaslar çerçevesinde yukarıda belirtilen evrakları hazırlayarak zarfı imzalanıp kapalı zarf içerisinde Vakıf İhale Komisyonuna ihale tarih ve saatinden önce teslim etmeleri gerekmektedir.
İhaleye katılmak için gerekli şartları taşımayanların teklifleri değerlendirme dışı bırakılır ve geçici teminat istekliye iade edilir.

  1. İHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR

Aşağıda yazılı olan şahıslar doğrudan veya dolaylı olarak açık artırmaya katılamazlar.

  1. İta Amirleri,
  2. İhale işlerini yürütmek, hazırlamak, sonuçlandırmak ve denetlemekle görevli olanlar,
  3. a ve b bentlerinde belirtilen şahısların eşleri ve ikinci dereceye kadar (İkinci Derece Dahil) yakınları olanlar ve sıhri hısımları,
  4. Bu kanun ve diğer kanunlardaki hükümler gereğince geçici veya sürekli olarak Kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar.
  1. İhale ilgili şartname ve belgeler Vakıf muhasebe biriminde görülebilir.
  2. İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
    İlan Olunur.
Basın No:ILN02101877
Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ait ve 1’inci maddede tanımlanan 1 (Bir) adet araç 2886 sayılı kanun ve aşağıda belirtilen ilke koşullar ile belirtilen yer, gün ve saatte Açık İhale Usulü kapalı teklif vermek yoluyla satışa çıkartılmıştır.