Şanlıurfa’da içler acısı görüntüler: Valilikten açıklama geldi

Şanlıurfa Valiliği, madde bağımlısı iki şahsın uyuşturucu kullandıktan sonra içler acısı halinin yer aldığı görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından yapılan çalışmalarda şahısların evlerinde uyuşturucuyla gözaltına alındığını ve birinin tutuklandığını açıkladı.

Şanlıurfa’da içler acısı görüntüler: Valilikten açıklama geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Devteyşti Mahallesi’nde uyuşturucu madde kullandıkları iddia edilen iki genç, sokak ortasında acayip şekilde sesler çıkarıp ve değişik hareket görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde etkisinde olan bu gençleri yakalamak için çalışma başlattı. Görüntülerin incelenmesinin ardından şahısların kimlikleri tespit edilerek evlerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalar sonucunda görüntülerin incelenmesi 37,8 Gram Bonzai Maddesi ele geçirildi.

Şüphelilerden biri olay yerinde yakalanmış ve hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma Suçundan işlem başlatılarak gözaltına alınıp tutuklandı. Olay yerinden firar eden diğer şüpheli de yapılan çalışmalar sonucunda yakalanarak aynı suç kapsamında gözaltına alındı.

Sosyal medyadaki görüntüler üzerine Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Haliliye İlçesi Devteşti Mahallesinde 07.10.2024 günü sosyal medyada yer alan uyuşturucu madde kullanan iki kişiye ait görüntülerin incelenmesi çerçevesinde yapılan çalışmalar sonucunda bu kişilerin kimlikleri tespit edilmiş ve ikametlerinde yapılan aramada;37,8 Gram Bonzai Maddesi ele geçirilmiştir.

Şüphelilerden biri olay yerinde yakalanmış ve hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma Suçundan işlem başlatılarak gözaltına alınmış, 08.10.20024 günü ise Tutuklanmıştır. 

Olay yerinden firar eden diğer şüpheli de yapılan çalışmalar sonucunda 09.10.2024 günü yakalanarak aynı suç kapsamında gözaltına alınmıştır.

İlimizde uyuşturucuya karşı güvenlik güçlerimiz marifetiyle yürüttüğümüz mücadele en yüksek seviyede ve kapsamlı olarak devam etmekte, aynı zamanda bağımlılıkla mücadele kapsamında da geniş katılımlı olarak Valiliğimizin koordinasyonu altında uyguladığımız proje çalışması kararlılıkla sürdürülmektedir. Gerekli görüldüğünde ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde madde kullanan kişilere zorunlu tedavi yöntemi de uygulanmaktadır”

Şanlıurfa’da içler acısı görüntüler: Valilikten açıklama geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.