Şanlıurfa’daki belediyeden üniversiteye hazırlanan gençlere destek

Eyyübiye Belediyesi tarafından kurulan Süleymanşah Gençlik Merkezinde üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik ücretsiz eğitim desteği devam ediyor.

Şanlıurfa’daki belediyeden üniversiteye hazırlanan gençlere destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EYYÜBİYE – Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip şehri Şanlıurfa’da, gençlerin eğitimde başarılı olmalarını sağlamak adına projeler hayata geçiren Eyyübiye Belediyesi, Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde yüzlerce üniversite adayını sınavlara hazırlıyor.

 Süleymanşah Gençlik Merkezinde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler 2024 yılı Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılarak öğrencilerden 196’sı hedefledikleri bölümleri kazanmıştı.

Eyyüpnebi Sınav Hazırlık Merkezi, Eyyüpkent Sınav Hazırlık Merkezi ve eğitim otakları ile birlikte üniversite hazırlık kurslarının verilmeye başlandığı Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde sınıfları ve etüt salonlarında ders çalışan öğrenciler  tüm günlerini burada geçiriyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin öğretmen desteği verdiği Süleymanşah Gençlik Merkezi’ndeki kurslara katılan gençler, sınıf derslerinin dışındaki vakitlerini bilgisayar salonlarında ders çalışarak ve etüt salonlarında pratik yaparak geçiriyorlar. Her hafta deneme sınavlarına katılan üniversite adayı gençler, aldıkları rehberlik hizmetleri desteğiyle eksiklerini tamamlama fırsatı da buluyor.

Büyük çoğunluğu maddi imkânsızlık nedeniyle özel eğitim kurumlarına gidemeyen gençlerin eğitim materyalleri, soru bankaları ve kırtasiye ihtiyaçları da Eyyübiye Belediyesi tarafından karşılanıyor. 

Gençler kafeterya hizmetlerinden de ücretsiz faydalanıyor.

Şanlıurfa’daki belediyeden üniversiteye hazırlanan gençlere destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.