Şanlıurfa'da basın açıklamasız basın toplantısı! İl Milli Eğitim'de istişare var açıklama yok

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kentteki eğitim projelerini tanıtmak için "Eğitim Son Bir Yıl" toplantısı düzenledi ve basın mensuplarını da davet etti. Ancak toplantıda gazetecilerin çekim yapmalarına izin verilmemesi ve etkinliğin istişare formatında gerçekleşeceği açıklanınca basın mensupları şaşkınlık yaşadı.

Şanlıurfa'da basın açıklamasız basın toplantısı! İl Milli Eğitim'de istişare var açıklama yok

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen basın toplantısında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bugün sabah saat 09:00’da Karaköprü ilçesindeki Onikiler Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve birçok gazeteci katıldı.

Toplantının amacı, Şanlıurfa’daki eğitim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vermekti. Ancak, toplantı başlamadan önce gazetecilere, çekim yapmamaları gerektiği bildirildi. Ayrıca, basın açıklaması yerine istişare formatında bir toplantı düzenleneceği açıklandı.

Bu ani karar, basın mensupları arasında şaşkınlık ve memnuniyetsizlik yarattı. Kurumun neden böyle bir kısıtlamaya gittiğine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla düzenlenen toplantının bu şekilde gerçekleştirilmesi, gazeteciler arasında eleştirilere neden oldu.

İstişare şeklinde devam eden toplantıya gazetecilerin yanı sıra köşe yazarları, esnaf ve bazı siyasetçiler de katıldı. Ancak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonundaki özensizlik dikkat çekti. Bu durum, eğitim projeleri hakkında şeffaf bir bilgilendirme yapılması gerektiği görüşünü güçlendirdi.

Öte yandan toplantının ilerleyen kısımlarında köşe yazarları, esnaf, bazı siyasetçiler ve basın mensupları ile soru cevap şeklinde devam ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa'da basın açıklamasız basın toplantısı! İl Milli Eğitim'de istişare var açıklama yok

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.