Hülya Avşar yıllar sonra tekrardan Kürtçe şarkı seslendirecek! Bakın hangi eseri okuyacak

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, 12 yıl aradan sonra Ciwan Haco ile yeniden Kürtçe şarkı seslendirecek. Avşar, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Dostum dostum” şarkısını Kürtçe okuyacağını duyurdu.

5

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, 12 yıl aradan sonra yeniden Kürtçe şarkı seslendirecek. Türkiye'de ilk kez televizyon programına Kürt sanatçı Ciwan Haco'yu çıkararak Kürtçe şarkı söyleten Avşar, 2012 yılında da Haco ile birlikte "Esmer" şarkısını Kürtçe söylemişti. Avşar, geçtiğimiz hafta Youtube kanalındaki programında Kürt soprano Pervin Chakkar’ı konuk etti. Programın sonunda Chakkar’ın, "Yeniden Kürtçe şarkı söylemek ister misiniz?" sorusuna Hülya Avşar, "Kesinlikle isterim. Daha önce birlikte şarkı söylediğim Ciwan Haco ile görüşüyoruz. 'Dostum dostum' şarkısını Kürtçe birlikte söyleyeceğiz." dedi.

“HÜLYA AVŞAR KÜRTLÜĞÜNÜ DE İNKAR ETMEYEN BİR SANATÇI”

Sanatçı Ciwan Haco, Hülya Avşar ile yıllar önce yaptıkları düetten sonra verdiği bir röportajda, "Birçok kişiyle düet yapmam teklif edildi. Ancak ben Hülya'yı seçtim. Çünkü Hülya gerçekten çok değerli bir sanatçı. Aynı zamanda Kürt kimliğini inkar etmeyen biri." ifadelerini kullanmıştı.