Eyyübiye’de parklar kışa hazırlanıyor

Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki 140’tan fazla parkın ve 180 dekarlık Millet Bahçesinin yenileme çalışmalarını kendi imkânlarıyla yapıyor.

Eyyübiye’de parklar kışa hazırlanıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz aylarının sona ermesiyle bakım, onarım faaliyetlerine ağırlık veren Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri,  parklardaki ağaçlarda budama, çim biçme, gübreleme, yapısal peyzaj ve açık hava mobilya onarımı çalışmalarını başlattı. 

Aydınlatma ve elektrik sistemlerinden boyamaya kadar tüm parklarda yenileme ve bakım çalışmaları devam ederken, adeta bir fabrika gibi çalışan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü atölyesi de parklarda kullanılan banklar, piknik masaları, kamelyalar ve çöp kovaları gibi malzemelerin hem üretimini hem de onarımını gerçekleştiriyor.

Kurumsal verimliliğini artırmanın yanında yeşil alanlarda kullanılan iş makinalarına da yenilerini ekleyen Eyyübiye Belediyesi’nin çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Eyyübiye Belediyesi, parklarda ihtiyaç duyulan fidan ve süs bitkileri üretimini de kendi tesislerinde yapıyor.

 

Eyyübiye’de parklar kışa hazırlanıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.