Hadise: Biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız?

Türkiye'deki kadın cinayetleri ve taciz olaylarına karşı bir tepki de Hadise'den geldi. Ünlü şarkıcı Hadise, “Biz korkarak mı yürüyeceğiz sokaklarda?” diyerek isyan etti.

Hadise: Biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye'deki kadın cinayetleri ve taciz olaylarına yönelik tepkiler artarken, ünlü şarkıcı Hadise de bu konuya dikkat çekti. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşanan korkunç olaylar, bir genç kadının boğazının kesilmesi ve diğerinin de benzer bir şekilde öldürülmesi, toplumu derinden sarstı. Beyoğlu'nda ise bir kadına yönelik cinsel saldırı girişimi yaşandı ve faillerin serbest bırakılması sosyal medyada büyük tepki topladı.

"BİZ BUNUN İÇİN YALVARMAK ZORUNDA MIYIZ?"

"Biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız?" diyen Hadise, son zamanlarda artan kadın cinayetleri ve taciz olaylarına karşı tepkisini dile getirdi. Önceki akşamki konserinde, kadınların sokakta rahat yürüyemediğini vurguladı. Arkadaşlarıyla geçirdiği keyifli bir akşam sonrası arabalarına yürürken hissettikleri korkuyu paylaşan Hadise, şunları kaydetti:

"Biz ne yaşıyoruz? Biz kadınlar rahatlıkla arabamıza yürüyemeyecek miyiz? Dün akşam bir kız arkadaşımla arkadaşımızın evinde çok güzel  bir akşam geçirdik. Sonra çıktık arabaya doğru yürüdük ve biz korktuk. Arabaya yürümek bile bizi korkutuyorsa demek ki bu ülkede çok acil bir şeyler değişmeli. Biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız? Biz korkarak mı yürüyeceğiz sokaklarda? Umarım devlet bizi duyuyordur. Çünkü bunu biz yapamayız. Devlet bize sahip çıkmalı."

Hadise: Biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.