Galatasaray’dan taraftarlarına maske uyarısı!

Galatasaray Kulübü, taraftarlarına önemli bir uyarıda bulundu. Nijeryalı golcü Osimhen’in maskesiyle stadyuma girmek isteyenlerin, güvenlik nedeniyle içeri alınmayacağı bildirildi.

Galatasaray’dan taraftarlarına maske uyarısı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kulübü, taraftarlarını Nijeryalı golcü Osimhen'in maskesiyle stadyuma girmemeleri konusunda uyardı. Kulüp, bu maskenin, kısa süre önce GS Store'larda satışa sunulmasına rağmen, Spor Yasası'na aykırı olduğu gerekçesiyle stadyuma kabul edilmeyeceğini duyurdu. Osimhen'in simgesi haline gelen yüz koruyucu maske, taraftarlar arasında büyük ilgi görse de, güvenlik önlemleri nedeniyle maç günlerinde kullanılamayacak.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Victor Osimhen’in ikonik maskesi, GSStore’da büyük ilgi görmeye devam ediyor! Maskemize gösterdiğiniz yoğun ilgi için sizlere teşekkür eder ve güvenli bir maç keyfi için önemli bir hatırlatma yapmak isteriz. 

Spor yasası gereği maskenin maç günlerinde stadyuma alınamayacağını bildirmek ister, stadyum kurallarına uyum açısından da bu kuralın dikkate alınmasını rica ederiz. Keyifli ve güvenli maç günleri dileriz."

 

Galatasaray’dan taraftarlarına maske uyarısı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.