Şanlıurfa’dan sonra Elazığ ve Diyarbakır’ı hedef aldılar! Belediyelerden peş peşe uyarılar geldi!

Sosyal medya aracılığıyla “Şanlıurfa’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak!” şeklinde paylaşımlar yapan dolandırıcılar, bu kez Diyarbakır ve Elazığ Belediyelerini hedef aldı.

Şanlıurfa’dan sonra Elazığ ve Diyarbakır’ı hedef aldılar!  Belediyelerden peş peşe uyarılar geldi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da toplu ulaşımın altı ay boyunca ücretsiz olacağına dair sosyal medyada yayılan bilgiler sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi. Son günlerde, belediyenin adını kullanarak sahte kampanyalar düzenleyen dolandırıcıların ortaya çıktığını belirten belediye yetkilileri, vatandaşları bu tür yanıltıcı duyurulara karşı uyarmıştı.

Dolandırıcılar, bu kez Diyarbakır ve Elazığ Belediyelerini hedef aldı. Elazığ Belediyesi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden de açıklamalar geldi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ: İTİBAR ETMEYİN

Elazığ Belediyesi de benzer bir açıklama yaparak, “Elazığ’da büyük fırsat” gibi paylaşımlarla dolandırıcılık girişimlerinin tespit edildiğini bildirdi. Belediye, sosyal medya üzerinden yapılan bu tür yanıltıcı kampanyalara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Elazığ Belediyesi'nin açıklamasında, "Resmi duyurularımız dışında hiçbir kampanya yoktur. Dikkatli olun!" denildi.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: LİNKLERE TIKLAMAYIN

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ise, benzer dolandırıcılık iddialarına karşı bir açıklama yaptı. Genel Sekreter Emrullah Gördük, sosyal medyada yayılan “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak!” bilgisine karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Gördük, bu tür paylaşımlar ve linklere tıklanmaması konusunda uyarıda bulundu.

 

 

Şanlıurfa’dan sonra Elazığ ve Diyarbakır’ı hedef aldılar! Belediyelerden peş peşe uyarılar geldi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.