Bu bankada hesabı olan Şanlıurfalılar dikkat! Geri sayım başladı: Listede ismi olanların hesabı kapanacak

Şanlıurfa’da da binlerce müşterisi bulunan İş Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren kritik bir süreç başlattı. Bankadan gelen açıklamaya göre binlerce kişinin hesabı tehlikede. Bu listedeki isimlerden biriyseniz hemen harekete geçmelisiniz.

Bu bankada hesabı olan Şanlıurfalılar dikkat! Geri sayım başladı: Listede ismi olanların hesabı kapanacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş Bankası, müşterilerine çok önemli bir uyarıda bulundu. Banka, hesaplarında bakiyesi bulunan ama uzun süredir kullanılmayan müşteriler için geri sayım başlattı. Eğer siz de bu listede yer alıyorsanız, tüm birikimlerinizi kaybetme riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

SON TARİH BELLİ OLDU 

İş Bankası, her yıl düzenli olarak yayımladığı 'Zamanaşımına Uğrayacak Hesaplar' listesini güncelledi. Hesabında bakiyesi olan fakat yıllardır işlem yapılmayan hesap sahiplerine kritik bir çağrı yapıldı. Eğer belirtilen süre içerisinde şubeye başvurulmazsa, bu hesaplarda bulunan bakiyeler Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilecek.

HAREKETE GEÇMEK İÇİN SON ŞANS 

Kanun gereği, 10 yıldan uzun süredir işlem yapılmayan hesaplar zamanaşımına uğruyor. Yatırım hesapları ve emanetler için belirlenen tarihler ise bankanın internet sitesinde duyuruldu. Birkaç saniye içinde adınızın bu listede olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Eğer adınız listedeyse, geçerli kimlik belgeleriyle en yakın İş Bankası şubesine gitmeniz gerekiyor.

HESABINIZDAKİ PARAYI KAYBETMEYİN 

Belirtilen tarihe kadar başvuruda bulunmayanlar, hesaplarındaki bakiyeyi tamamen kaybedebilir. Son başvuru tarihini kaçırmadan gerekli adımları atın, haklarınızı kaybetmeyin.

Bu bankada hesabı olan Şanlıurfalılar dikkat! Geri sayım başladı: Listede ismi olanların hesabı kapanacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.