Otobüs ve minibüslerle kafile kafile geldiler! Şanlıurfa’da nüfus patlaması yaşanacak

Sonbaharın gelmesiyle birlikte serin havalar, Şanlıurfa'yı adeta bir turist cenneti haline getirdi. Bu hafta sonu, özellikle çevre illerden otobüs ve minibüslerle gelen kafileler, tarihi mekanlara akın etti ve kentin nüfusunu neredeyse iki katına çıkardı.

Otobüs ve minibüslerle kafile kafile geldiler! Şanlıurfa’da nüfus patlaması yaşanacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbaharla birlikte Şanlıurfa, bu hafta sonu özelikle çevre illerden gelen turistlerle dolup taştı. Otobüs ve minibüslerle gelen kafileler, kentin tarihi mekanlarına büyük ilgi gösterdi.

Yazın sıcak hava koşullarının ardından serinleyen havalar, yerli ve yabancı ziyaretçilerin Şanlıurfa’yı tercih etmesine neden oldu. Özellikle Balıklıgöl, kalabalık grupların uğrak yeri haline geldi.

Şehir merkezinde yaşanan bu yoğunluk, Şanlıurfa'nın nüfusunu neredeyse iki katına çıkardı. Esnaf, gelen turistlerle birlikte işlerinin açıldığını belirtiyor. Sonbahar, Şanlıurfa'nın tarihi güzelliklerini keşfetmek için en uygun zaman olarak öne çıkıyor.

Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ŞURO) Genel Sekreteri ve Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Denetim Kurulu Başkanı Müslüm Çoban, bu yıl bahar aylarında beklenen turist sayısına ulaşılamadığını ancak sonbaharın daha verimli geçeceğini ifade etmişti.

 

Otobüs ve minibüslerle kafile kafile geldiler! Şanlıurfa’da nüfus patlaması yaşanacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.