AK Parti’nin çoklu görev uygulaması eleştiriliyor

AK Parti’nin, bir kişiye birden fazla görev ve maaş verilmesi uygulaması, kamuoyunda büyük eleştirilere neden olmaya devam ediyor. Son olarak, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç, görevden alındı. Dinç, aynı zamanda Türkiye Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu üyesiydi ve bu görevden de alındı.

AK Parti’nin çoklu görev uygulaması eleştiriliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 AK Parti’nin, bir kişiye birden fazla görev ve maaş verilmesi uygulaması, kamuoyunda büyük eleştirilere neden olmaya devam ediyor. 

Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan, AK Parti'nin uygulamalarını eleştirerek, bir kişiye birden fazla görev verilmesinin kamuoyunda olumsuz etkilere yol açtığını ifade etti. Aksan, bu durumun, partinin eleştirilen noktalarından biri olduğunu vurguladı.

Aksan, son olarak görevden alınan Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç'in, Türkiye Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu üyesi olduğunu hatırlatarak, bu görevden de alındığını belirtti. Dinç'in yerine atanan Seyfullah Arslantürk’ün, mevcut görevine ek olarak Türkiye Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasının dikkat çekici olduğunu ifade etti.

Cengiz Aksan, “AK Parti'nin en çok eleştirildiği konuların başında gelen bir kişiye birden fazla görev ve maaş uygulaması devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde görevden alınan Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç aynı zamanda Türkiye Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu üyesiydi, bu görevden de alındı.  Görevden alındıktan sonra yerine Seyfullah Arslantürk atandı. O da mevcut görevine ilaveten Adem Dinç'in yerine Türkiye Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu Üyesi yapıldı. Bir kişiye birden fazla görev verip en az iki kişiyi sistem dışına iterek küskünler ordusu oluşturan AK Parti, bunun üstüne toplumdaki şikayetleri arttırıyor. Hiç kimse de çıkıp benim görevim bana yeter başka bir arkadaşımızı orada değerlendirin demiyor” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin çoklu görev uygulaması eleştiriliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.