Şanlıurfa’nın ilçesi için flaş uyarı! Karanlığa gömülecek

Siverek Belediyesi, trafo merkezinde yapılacak çalışma nedeniyle 6 Ekim gecesi saat 00.30 ile sabah 07.30 arasında ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Vatandaşların bu süre zarfında hazırlık yapmaları istendi.

5

SİVEREK- Siverek Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacağına dair önemli bir açıklama yaptı. 

Yapılan duyuruda, Siverek trafo merkezinde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle, 6 Ekim gecesi saat 00.30 ile sabah 07.30 arasında elektrik kesintisi olacağı bildirildi.

Kesintinin, trafo merkezinde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle meydana geleceği belirtilirken, vatandaşların bu süre zarfında hazırlık yapmaları istendi. Elektrik kesintisinin, ilçe merkezi ile birlikte kırsal mahalleleri de etkileyeceği ifade edildi.

Siverek Belediyesi konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“Değerli hemşehrilerimiz, Siverek trafo merkezinde yapılacak çalışma nedeniyle ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde gece saat 00.30 ile sabah 07.30 arasında elektrik kesintisi yaşanacaktır”.