Şanlıurfa’da 4 kilometrelik yeni orman yolu tamamlandı

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından olası orman yangınlarına karşı hızlı ve etkin müdahale yapılabilmesi için yeni yollar açılıyor.

Şanlıurfa’da 4 kilometrelik yeni orman yolu tamamlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüğü, bünyesinde bozulmuş veya bakıma ihtiyacı olan orman yollarının tespitine devam ediyor. Ayrıca üretim, koruma, silvikültür gibi ormancılık faaliyetlerinin daha etkin ve hızlı bir biçimde yapılabilmesi için yeni orman yolları yaparak orman yolu ağını güçlendiriliyor.

İl Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Gölbaşı -Karabahşılı köyünde toplamda 4 km yol uzunluğunda olan 2024 yılı yol programında bulunan 221 kod numaralı B tipi orman yolu yapım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. 

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinde yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ormanlarımızın her noktasına ulaşım kolaylığı sağlamasının yanı sıra, olası bir yangında erken ve doğru müdahale için önemli role sahip olan orman yollarımızdan Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğü Gölbaşı Orman İşletme Şefliğinde 2024 programımızda olan Gölbaşı -Karabahşılı köyü toplamda 4 km uzunluğunda olan 221 kod numaralı B tipi orman yolumuzu başarı ile tamamladık”         

 

Şanlıurfa’da 4 kilometrelik yeni orman yolu tamamlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.