Şanlıurfa’daki hakemler yeni başkanını seçti

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şanlıurfa Şubesi, bugün 15. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kurulda İbrahim Halil Bilgin, yeni başkan olarak seçildi.

Şanlıurfa’daki hakemler yeni başkanını seçti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şanlıurfa Şubesi, bugün 15. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda şubeyi yönetecek yeni başkan belirlendi. İbrahim Halil Bilgin, Üyelerin oyları sonucu Şanlıurfa Hakemler Derneği'nin yeni başkanı seçildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bilgin şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği Şanlıurfa Şubesinin 15. Olağan üstü Genel kurulunda bizi şube başkanlığına seçerek bu göreve layık gören tüm üyelerimize yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum. Bizlere görevi devreden Önceki dernek kuruluna yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum.

Başlamak için doğru olan yol, konuşmayı bırakmak ve yapmaya başlamaktır; Şiarı ile aldığımız bu bayrağı zirveye taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyız. Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız.

Üyelerimizin hiç şüphesi olmasın ki Bölge Sorumlumuz ve İl hakem kurulumuz ile yapacağımız ortak çalışmalar sonucunda çok güzel günler bizleri beklemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikteliğin ve sevginin kalplerde olduğu Genel kurula katilim sağlayan tüm üyelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum".

Şanlıurfa’daki hakemler yeni başkanını seçti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.