Şanlıurfa’da hassas terazi denetimi

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde semt pazarlarında zabıta ekipleri tarafından tezgâh düzeni, hassas terazi, hijyen ve fiyat etiketi kontrolleri yapılıyor.

Şanlıurfa’da hassas terazi denetimi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da gıda konusunda tüketicilerin güvenilir bir şekilde ürün alışını gerçekleştirmeleri için zabıta ekipleri tarafından denetimler yapılıyor. Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü daha öncede başta tarihi çarşılar ve hanlar bölgesi olmak üzere, gıda üretim, satış ve dağıtımını yapan işyerlerine denetlemelerini sürdürüyordu. 

Zabıta ekipleri pazar yerinde kurulan hassas terazi ile tüm satıcıların tarttıkları ürünleri kontrolünü sağlıyorlar. Haftada 26 semt pazarında denetim gerçekleştiriyorlar.

Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarında yapılan kontrol ve denetimlerden memnun olduklarını belirten Batıkent TOKİ Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız, Eyyübiye Belediyesi Zabıta Amirliği’nin fiyat etiketi ve terazi kontrollerini her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğini, esnaf olarak da bu denetimlere yardımcı olduklarını vurguladı. 

Yıldız müşterilerin daha güvenli şartlarda alışveriş yapması için pazar alanında özel güvenlik personelinin olduğuna değinirken ayrıca pazar alanının daha iyi olması için zabıta amirliği ile istişarelerde bulunduğunu da belirtti. 

Vatandaşlara daha nezih bir ortamda hizmet sunmak için çabaladığını ifade eden Yıldız, “Eyyübiye zabıtasına derneğim ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Zabıta ekipleri denetimlerinin devam edeceğini bildirildi.

 

Şanlıurfa’da hassas terazi denetimi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.