FIFA eski hakeminden Şanlıurfaspor açıklaması! “Beşiktaş maçına atanmış, hakemlere mesajlar net!”

Trendyol 1. Lig’de Kocaelispor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan ve 0-0 sona eren maç, tartışmalı penaltı pozisyonuyla gündeme damgasını vurdu. FIFA eski hakemi Deniz Ateş Bitnel'den flaş açıklama geldi...

FIFA eski hakeminden Şanlıurfaspor açıklaması!  “Beşiktaş maçına atanmış, hakemlere mesajlar net!”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig’de Kocaelispor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan ve 0-0 sona eren maç, tartışmalı penaltı pozisyonuyla gündeme damgasını vurdu. 

Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilen karşılaşmanın 45+3. dakikasında, Şanlıurfaspor’un Burak ile gerçekleştirdiği hızlı hücum sonrası Cuma’nın şutunda top, Kocaelisporlu Caner’in eline çarptı. Ancak hakem Muhammet Ali Metoğlu, VAR incelemesine rağmen penaltı vermedi.

Maçın devre arasında yaşanan bu karar, Şanlıurfaspor’un yöneticilerinin tepkisini çekti. Yöneticiler, hakemin VAR’a rağmen penaltı vermemesine itiraz ederek takımlarını sahaya çıkarmama kararı aldı. İkinci yarının başlaması için belirlenen süre geçmesine rağmen konuk ekip sahaya çıkmayınca, müsabakanın temsilcisi soyunma odasına giderek yöneticilerle görüştü.

FIFA eski hakemi Deniz Ateş Bitnel, yaşanan bu olaylar üzerine sosyal medya hesabından dikkat çekici bir açıklama yaptı. Bitnel, "Kocaelispor-Şanlıurfaspor maçında penaltıyı vermeyen Muhammet Ali Metoğlu, Gaziantep FK-Beşiktaş maçına atanmış... Hakemlere mesajlar net!" ifadelerini kullanarak, hakem atamaları ve kararları üzerine yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

FIFA eski hakeminden Şanlıurfaspor açıklaması! “Beşiktaş maçına atanmış, hakemlere mesajlar net!”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.