Erbakan’dan Gülpınar hakkında flaş iddia! Belediye başkanlığını bırakacak mı?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet kasım Gülpınar, geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek bağımsız olarak başkanlığa devam etme kararı almıştı. İstifasının ardından partiden tepkiler alan Gülpınar hakkında, partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Erbakan’dan Gülpınar hakkında flaş iddia! Belediye başkanlığını bırakacak mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ederek yoluna bağımsız olarak devam etme kararı alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, hakkında çarpıcı bir iddia otaya atıldı. 

Halk TV’de Kürşat Oğuz'un sunduğu programa katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gülpınar hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

 

“BÜYÜKELÇİLİK VEYA BAKANLIK DUYUMLARI ALIYORUZ”

Kasım Gülpınar’ın bir büyükelçilik veya bakanlıkla ilgili düşüncesi olduğu yönünde duyumları olduğunu söyleyen Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

"Kendisinin bir büyükelçilik veya bir bakanlıkla ilgili düşüncesinin olduğu duyumlarını alıyoruz. Doğruluğunu tam bilemiyorum. Böyle olursa Belediye Başkanlığını da bırakacak ki, Büyükelçi veya Bakan olsun. Bu kendisi açısından olumlu olmaz. Urfalılar kendilerine hizmet için seçmişler. Oy vermişler bırakıp sizin başka bir ülkeye büyükelçi olmanız veya bakan olmanız nasıl karşılanır bununla ilgili endişelerimiz var. Belediye meclis üyeleri ile yapılan toplantıda söyledikleri de ortada, 'anket yaptırdım partini terk etme diyen yüzde 69 çıktı ama ben ayrılacağım.' diyor. Sadece Yeniden Refahlılar değil CHP'liler de oy verdi, İYİ Parti seçmeni de oy verdi. AKP'den bunalmış tüm Urfa halkı, Kasım Bey'de birleşti. Bu da büyük bir vebal tabi. Büyük bir değişimi sağlayacağı için bu oyları verdiler. Şimdi 5-6 ay içinde oraya gitmesi tutarlı değil".

Erbakan’dan Gülpınar hakkında flaş iddia! Belediye başkanlığını bırakacak mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.