Şanlıurfalılar gözünüz dışarıda olsun! Her an gelebilir…

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa ve çevresindeki hava durumu hakkında güncel tahminlerini paylaştı. İsot hazırlıkları yapan vatandaşlar, yağmurun gelip gelmeyeceğini merakla bekliyor. Peki, bugün yağmur var mı ve hava sıcaklığı ne kadar? İşte tüm ayrıntılar...

Şanlıurfalılar gözünüz dışarıda olsun! Her an gelebilir…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa ve çevresindeki hava durumunu güncel bir şekilde paylaştı. 

Şanlıurfa'da etkili sağanakların ardından sıcak havanın geri dönmesi, isot hazırlıkları yapan vatandaşlar arasında merak uyandırdı. Eylül, isot temizleme sezonu olarak bilinirken, pek çok kişi kilolarca kırmızı biber alarak isot reçeli ve pul biber yapımına başladı.

Evlerin damları, serilen isotlarla kırmızı bir görüntü alırken, vatandaşlar yağmurun tekrar gelip gelmeyeceğini sorguluyor. Bugün Şanlıurfa'da hava durumu parçalı bulutlu ve yer yer hafif sağanak yağışlı olacak. Özellikle Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın batısındaki ilçelerde (Birecik, Halfeti, Bozova, Hilvan, Siverek gibi) hafif yağış bekleniyor. Ayrıca, bölge genelinde zaman zaman kuvvetli rüzgarların esmesi öngörülüyor. Sıcaklıklar mevsim normalleri civarına inerek 29 derece dolaylarında seyredecek.

Mardin’de hava açık ve az bulutlu 26 derece, Diyarbakır’da ise 29 derece olarak ölçülüyor. Şanlıurfa’nın yeşil tınıları, isot sezonunun heyecanıyla birleşirken, bu havanın tadını çıkaranların sayısı her geçen gün artıyor.

 

Şanlıurfalılar gözünüz dışarıda olsun! Her an gelebilir…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.