Dünyaca ünlü otomobil markasından Şanlıurfalılara özel kampanya!

Günümüzde otomobil, lüks olmaktan çıkıp birçok kişi için temel bir ihtiyaç haline gelirken, nüfus yoğunluğu her geçen gün artan Şanlıurfa’da bu ihtiyaç daha da artıyor. Bu ihtiyacın karşılanması için Şanlıurfalılar otomobil kampanyalarını yakından takip ederken, Citroen markası sunduğu özel kampanyalarla adından söz ettiriyor. Şanlıurfa’da bulunan Gapel Otomotiv Şanlıurfa Citroen Bayisinin Satış Müdürü Reber Aktaş, müşteri odaklı değil, insan odaklı iş yaptıklarını belirterek, her ay Citroen olarak Şanlıurfalılara özel kampanyalar yaptıklarını söyledi. 379 bin liraya olur mu demeyin işte firmanın Şanlıurfa’ya özel kampanyası...

Dünyaca ünlü otomobil markasından Şanlıurfalılara özel kampanya!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomobil, günümüzde birçok kişi için lüks olmaktan çıkıp, adeta temel bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle Şanlıurfa gibi hızla büyüyen ve nüfusu her geçen gün artan şehirlerde, otomobil talebi giderek artış gösteriyor. Bu artan talep karşısında vatandaşlar, otomobil markalarının sunduğu kampanyaları yakından takip ediyor. 

Son dönemde Şanlıurfa’da adından sıkça söz ettiren markalardan biri ise Citroen oldu. Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bağlı Asya Mahallesinde Akçakale Caddesi üzerinde bulunan Citroen, Gapel Otomotiv, bünyesinde Şanlıurfalılara sunduğu özel kampanyalar ve insan odaklı hizmet anlayışıyla kentte büyük bir ilgi görüyor.

Gapel Otomotiv Şanlıurfa Citroen Bayisi Satış Müdürü Reber Aktaş gazeteipekyol.com’a konuşarak bayideki araç satışı ve Şanlıurfalılara özel yapılan kampanyaları anlattı. 

AKTAŞ: İNSAN ODAKLI BİR ANLAYIŞLA İŞ YAPMAYI TERCİH EDİYORUZ

Günümüzde birçok kişi ve şirketin müşteri odaklı iş yaptığını aktaran Aktaş, kendilerinin ise insan odaklı iş yapmayı tercih ettiklerini ve bu şekilde başarı yakaladıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle birçok kişi veya şirketler misyon ve vizyon konuşmalarında müşteri odaklı iş yaptıklarını söylerler. Ben ‘insan odaklı’ bir anlayışla iş yapmayı tercih ediyorum. Ekibime de bu şekilde hep bunu söylerim. Sektörünüz ne olursa olsun hizmet denen bir kavram var. Bu hizmetin merkezinde İnsan vardır. Günümüz dünyasında her şeyin değiştiği gibi insanın da ruh halleri, talepleri, beklentileri değişebiliyor. bayimize adım atan herkes müşteri olmayabiliyor. Herkesin müşteri olabilmesi için hizmet yaklaşımı, güven duygusu, kişinin talepleri, beklentileri ve ihtiyaçları gibi etkenlerin göz önünde bulundurması ile mümkün olur. Bize adres sormaya gelen veya oto yıkamada farklı marka arabasını yıkamaya getiren kişiye bile araç sattığımız oldu. İnsan odaklı yaklaşımın sonucuydu bunlar. Biz bu yaklaşımla bir ‘müşteri değeri yarattık’ ve bu değerle bir memnuniyet duvarı sağladık. Bu memnuniyet duvarıyla da her gün başarılara koşuyoruz.” 

 

 “CİTROEN OLARAK ŞANLIURFA’DA SATIŞLARIMIZ İYİ DURUMDA”

Citroen gibi bir markanın daima rekabetçi ve yenilikçi firmalar arasında ön plana çıktığını söyleyen Aktaş, Şanlıurfa’da araç satışı konusunda iyi durumda olduklarını bildirdi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Pandemiden sonra araba ihtiyaçları gittikçe artmaya başladı. Hala da etkisi devam ediyor. Araç satın almak bir ihtiyaçtan öteye geçmiş durumda. Bizler Citroen bayi olarak bu durumu avantaj haline getirdik.  Citroen gibi bir marka daima yenilikçi daima konfor ve rekabet edilebilecek firmalar arasında kendini ön plana çıkartıyor ve bunu da satış yaptığımız araç adetlerine çevirmenin avantajını yaşıyoruz. 2024 yılındaki satış adetlerimize baktığımızda aylık olarak belirlen hedeflerin üstünde bir satış adeti gerçekleştiriyoruz. Aylık ortalama 30-35 sayılarına ulaşabiliyoruz. Bunu yıl bazında düşündüğümüz zaman iyi bir sonuç elde etmiş oluyoruz. Bu sonuç Şanlıurfa pazarında istediğimiz ve beklediğimiz bir pazar payı. Bu hedefleri de daha da arttırmaya çalışıyoruz.”

“ŞİMDİLERDE SIFIR ARAÇLAR DAHA ÇOK TERCİH EDİLİYOR”

“Pandemi döneminde arabaların yok olduğu bir dönemde 2. el araç satışlarına talep daha fazlaydı.” diyen Aktaş, “Şimdi sıfır araçların hem fiyat avantajı hem de arabaların yeni olması sebebiyle sıfır arabalar tercih ediliyor. Buradaki konfor da özellikle Citroen araç konforu olarak öne çıkıyor. Çünkü Citroen bir kere konforu ile birlikte üretilmiş bir araba. Müşteri memnuiyeti olan bir marka.” ifadeleri kullandı.

“ŞANLIURFALILARIN TERCİHİ CİTROEN BERLİNGO”

Şanlıurfalıların en çok tercih ettiği araba modellerinden birinin Citroen Berlingo olduğunu belirten Aktaş, “Şanlıurfa toplum olarak da kalabalık bir aile yapısı olarak bilinir. O yüzden Citroen Berlingo tam bir Şanlıurfa arabası. Hem rahatlığı hem süspansiyonu yol ve sürüş keyfiyle birleşince sizi tam anlamıyla tatmin edebilecek bir araba. Bu nedenle Citroen Berlingo aile arabası ve aileler için vazgeçilmeyen bir arabamız diyebilirim.” dedi. 

“ŞANLIURFALILARA ÖZEL KAMPANYALARIMIZ MEVCUT”

“Müşteri değeri yaratıp, satış öncesi ve satış sonrası tüm müşterilerimizin desteğe ihtiyaç duyduğu zamanlarda yanlarında olup, kişi ve meslek grupları indirimleri yapıyoruz.” diyen Aktaş, şunları söyledi:

“Öğretmen, avukat, esnaf için özel günler ve kampanyalar oluşturuyoruz. Müşteri ziyaretleri gibi bilgilendirmeler oluşturarak ziyaret faaliyetleriyle müşteri ile olan ilişkilerimizi daha da güçlendiriyoruz. Her ayın başından araçlarımızda fiyat ve model bakımından 1 aylık kampanyalar belirleniyor. Bu kampanyaları bilboarlarda ya da çeşitli alanlarda duyuruyoruz. Kampanya detaylarından bahsedecek olursak dönemsel olarak meslek gruplarına yönelik kampanyalarımız oluyor. Örneğin Esnafın ticari araç alımlarında hem kredi alanında hem de fiyat olarak ciddi bir avantaj sağlıyoruz.” 

“CITROEN AMI İÇİN ŞANLIURFALILARA ÖZEL FİYAT”

Aktaş, Citroen’in son dönemde talep gören elektrikli araçlarından biri olan Ami için Şanlıurfalılara özel fiyat sunduklarını bildirerek sözlerine şu ifadelerle son verdi:

“Citroen bünyesinde bulunan ve talep gören bir diğer aracımız da Ami araçlar. Şanlıurfalılara özel 379 bin liradan başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyorlar. Evin ikinci bir aracı olarak değerlendirebilirsiniz. Pazar alışverişlerinizde market alışverişlerinizde ve çocuğunuzu okula bırakmada en güzel tercihiniz olacaktır.

REBER AKTAŞ KİMDİR?

Kısaca kendinden Bahseden Reber Aktaş, kendini şu sözlerle tanıttı: 

“Reber Aktaş ben. 1992 Mardin doğumluyum. Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Halkla ilişkiler ve Harran Üniversitesi İktisat bölümlerinden mezun oldum. Üçüncü üniversiteyi de 1 yıl okuyup zamanım olmadığından dondurmak zorunda kaldım. Şimdi de Şanlıurfa’nın en köklü ve güvenilir markası haline gelen Gapel Otomotiv'de Citroen Bayisinin Satış Müdürü olarak karşınızdayım. Gapel Otomotiv Şanlıurfa’da Citroen yetkili bayi ve servis ağı olmakla beraber bünyesinde 2. El araç ve sigorta departmanlarıyla güler yüzlü ve uzman kadrosuyla Şanlıurfa’ya hizmet vermektedir.”

Dünyaca ünlü otomobil markasından Şanlıurfalılara özel kampanya!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.