Şanlıurfa’da on binlerce müşterisi var! ‘İzinsiz para çekildi’ iddiası sonrası ayaklandılar

Bir özel bankanın bazı müşterileri, son günlerde hesaplarından izinsiz para çekildiği ve kendilerinden habersiz kredi başvuruları yapıldığı iddialarıyla sarsılmış durumda. Şanlıurfa'daki on binlerce müşteri, bu durum karşısında endişeli

Şanlıurfa’da on binlerce müşterisi var!   ‘İzinsiz para çekildi’ iddiası sonrası ayaklandılar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da büyük bir müşteri tabanına sahip olan Akbank, son dönemde müşterilerinin hesaplarında yaşanan beklenmedik hareketlilik nedeniyle ciddi bir güven sorunuyla karşı karşıya kaldı. 

Müşteriler, izinsiz para çekilmesi, kredi çekilmesi gibi durumlarla karşılaştıklarını iddia ederek sosyal medyada büyük bir tepki gösterdi. Akbank ise sosyal medyada müşteri verilerinin sızdırıldığı ve sistemlerinde güvenlik açığı olduğuna dair iddiaları yalanladı.

İZİNSİZ PARA ÇEKME İDDİALARI

Akbank müşterileri, sosyal medya üzerinden mobil bankacılık hesaplarına izinsiz erişim sağlandığını öne sürüyor. Kullanıcılar, son zamanlarda hesaplarından izinsiz para çekimleri yapıldığına dair ciddi endişelerini paylaşıyor. Bu durumun mağdurları arasında kayıpların toplamda 10 milyonlarca lirayı bulduğu iddia ediliyor.

Müşteriler, paralarının kendi bilgileri olmadan başka hesaplara transfer edildiğini bildiriyor. Kredi başvuruları onaylanmayan bazı kullanıcılar, izinsiz bir şekilde yüksek tutarlı kredilerin çekildiğini öne sürüyor. Ayrıca, bazı müşteriler, gece uyku esnasında hesaplarından kredi çekildiğini ve bilinmeyen hesaplara EFT işlemleri yapıldığını ifade ediyor. Bu mağduriyetlerin bir an önce çözülmesi için bankanın acilen harekete geçmesini talep ediyorlar.

 

Şanlıurfa’da on binlerce müşterisi var! ‘İzinsiz para çekildi’ iddiası sonrası ayaklandılar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.