Hastaneye kaldırılan Tanal'dan açıklama!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasının ardından, kendisine ulaşan destek mesajları için teşekkür etti. Tanal, özellikle Şanlıurfalı hemşehrilerinin geçmiş olsun dileklerinin kendisine moral verdiğini belirtti.

Hastaneye kaldırılan Tanal'dan açıklama!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 

Vekil Tanal’ı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Tanal, Türkiye’nin dört bir yanından, özellikle de Şanlıurfalı hemşehrilerinden gelen aramalar, mesajlar ve geçmiş olsun dileklerinin kendisine tarifsiz bir moral ve güç verdiğini belirtti.

Vekil Tanal paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 “Rahatsızlığım süresince Türkiye’nin dört bir yanından, özellikle de Şanlıurfalı hemşehrilerimden gelen aramalar, mesajlar ve geçmiş olsun dilekleri bana tarifsiz bir moral ve güç verdi. Her birinizin sevgi dolu desteğiyle sarmalanmak, bu zor günlerde bana büyük bir manevi destek oldu. Hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Amerika’dan dönerek hastanede ziyaret etmesi, kıymetli milletvekilimiz Sayın Umut Akdoğan’ın yanımda olması ve önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla geçmiş olsun dileklerini iletmesi beni derinden mutlu etti. Ayrıca, önceki dönem TBMM Başkanı Sayın Bülent Arınç’ın da arayıp iyi dileklerini iletmesi, toplumumuzun her kesiminden gelen desteğin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu süreçte yanımda olan, dualarıyla ve güzel dilekleriyle bana güç veren tüm dostlarımıza ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle, adalet, hukuk ve insan onurunu savunma mücadelemiz her zamankinden daha güçlü devam edecek. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, sağlık ve esenlikler diliyorum”.

Hastaneye kaldırılan Tanal'dan açıklama!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.