Kemal Süt adaylıkta "YOK"! Şanlıurfaspor için açıklama...

Olağanüstü seçimli kongrede mevcut yönetimin istifası halinde yönetim kurulu ile birlikte göreve hazır olduğunu duyuran Kemal Süt, son yaptığı açıklama ile "Gelinen noktada bizim adaylığımız söz konusu değildir" dedi ve mevcut yönetimine "Yok" söylemleri üzerinden eleştiride bulundu.

Kemal Süt adaylıkta "YOK"! Şanlıurfaspor için açıklama...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olağanüstü Kongrede seçime gidecek Şanlıurfaspor için açıklamalarda bulunan eski icra kurulu başkanı Kemal Süt, mevcut yönetimin adaylıktan çekilmesi halinde göreve hazır olduklarını tekrar beyan etmişti. Süt'ten yeni bir açıklama daha geldi.

Adaylığının artık söz konusu olmadığını duyuran Süt, ‘yok’eleştirisinde de bulunarak "Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Sayın Giray Küçük, kendi sosyal medya hesabı üzerinden 27 Ağustos 2024 tarihinde yaptığı 'Şanlıurfaspor'un sponsoru yok, göğüs reklamı yok, destek yok, ilgilenen yok' açıklamasının ardından 6 Eylül 2024 tarihinde olağanüstü kongre kararı alındı. Ben de buna istinaden mevcut yönetimin devam etmemesi durumunda arkadaşlarımla birlikte talip olduğumuzu beyan ettim. Görünen o dur ki bu kadar ‘YOK’tan bahseden yönetim görevine devam edecektir. Mevcut yönetim devam edeceğinden ve gelinen noktada ki delege yapısından dolayı bizimde adaylığımız söz konusu değildir! Şanlıurfaspor adına sevindiğim olay devam edeceklerine göre artık hiçbir zaman YOK'lar için serzenişte bulunamayacağıdır.

Şanlı şehrin Şanlı kulübüne zarar vermemek adına şahsımla ilgili yapılan açıklamalara kongre sonrası Pazartesi günü kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacağım" dedi.

Kemal Süt adaylıkta "YOK"! Şanlıurfaspor için açıklama...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.