Şanlıurfa’da 2 lira kuyruğu! Uzadıkça uzuyor…

Şanlıurfa’da yaşayan sürücüler, ehliyet yenileme işlemlerinde yaşadıkları sorunlar nedeniyle adeta çileden çıkmış durumda. Sadece 2 TL’lik sembolik bir vakıf ücreti için, anlaşmalı bankalar ve PTT şubelerinde uzun kuyruklar oluşuyor.

Şanlıurfa’da 2 lira kuyruğu! Uzadıkça uzuyor…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da yaşayan sürücüler, ehliyet yenileme işlemlerinde yaşadıkları sorunlarla çileden çıkıyor.  Sadece 2 TL’lik vakıf ücreti için bankalarda ve PTT şubelerinde uzayan kuyruklar, vatandaşları adeta çileden çıkarıyor.

 “2 TL İÇİN SAATLERCE BEKLEMEK Mİ?”

Vatandaşlar, “2 TL için bu kadar çaba sarf etmek ve saatlerce beklemek haksızlık.” diyerek yetkililere seslendi. Diğer tüm ödemelerin online yapılabildiği bir ortamda, sadece bu küçük tutar için bankaya gitmek zorunda kalmak sürücüleri çileden çıkarıyor.

ONLİNE ÖDEME İHTİYACI GÜNDEMDE

Sürücüler, tüm ödemelerin tek bir platform üzerinden yapılabilmesi için online sistemlerin bir an önce devreye alınmasını talep ediyor. Şanlıurfa'daki bu durum, birçok kişinin zaman kaybına neden oluyor.

CEZALAR HAREKETE GEÇİRİYOR

31 Aralık’a kadar ehliyetini yenilemeyenlerin ciddi cezalarla karşılaşacağı uyarısı, sürücüleri harekete geçirdi. Sosyal medyada yankı bulan bu durum, birçok vatandaşın yaşadığı sıkıntıları gözler önüne serdi. Artık sadece 2 TL için uzun kuyruklarda beklemek istemeyen sürücüler, yetkililerden acil çözümler bekliyor. 

 

Şanlıurfa’da 2 lira kuyruğu! Uzadıkça uzuyor…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.