Şanlıurfa’nın komşusunda 5 milyon dolar krizi! Kulüpten açıklama geldi

Şanlıurfa’nın komşusu Diyarbakır’da sular durulmuyor. Trendol 1. Lig’de Şanlıurfasporun rakibi Amedspor’a bir iş adamı tarafından 5 milyon dolar bağış yapıldığı iddia edildi. Amedspor cephesinden bu iddialara yanıt gecikmedi.

Şanlıurfa’nın komşusunda 5 milyon dolar krizi! Kulüpten açıklama geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig’de mücadele den Şanlıurfaspor’un rakiplerinden biri olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. 

İş İnsanı Mehmet Emin Karakaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’ın gururu Amedspor’a, Ron Group adına 5 milyon dolarlık nakdi destek bulunduk” dedi. Bu destek, şehirde büyük yankı uyandırdı.

Amida Haber’de yer alan habere göre,  Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, “Bize ulaşan böyle bir destek yok. Bu tür açıklamalar bizi zor durumda bırakıyor. Keşke yardımları olsa, bunu memnuniyetle duyururduk. Ancak ne 5 milyon dolarlık destek var ne de ortada para” diyerek iddiaları yalanladı.

AMEDSPOR’DAN AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada ise, “Bir iş insanının kulübümüze 5 milyon dolarlık destek verdiği yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Bu tür uydurma haberler hakkında kulübümüz hukuki süreç başlatacak ve suç duyurusunda bulunacaktır” denildi. Amedspor, aldığı tüm destekleri büyük bir şeffaflıkla kamuoyuna duyuracağını vurguladı.

Şanlıurfa’nın komşusunda 5 milyon dolar krizi! Kulüpten açıklama geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.