Halfeti'de eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında, eğitim öğretim faaliyetlerinin ele alındığı aylık eğitim değerlendirme toplantısı Halfeti’de gerçekleştirildi.

Halfeti'de eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HALFETİ - Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, Başta Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’ndeki (BİGEP) yeni yönerge çalışmaları ile son bir ayda eğitim alanında yapılan iyileştirme ve geliştirme faaliyetleri değerlendirildi. Eğitim camiasının sorunlarının çözümüne yönelik kararlar alındı.

BİGEP'te yeni yönerge çalışmaları olmak üzere eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, eğitimde son ayda yapılan çalışma, iyileştirme ve geliştirme çalışmaları görüşülüp değerlendirilerek planlanan çalışmalar üzerinde görüş alışverişi yapıldığı ve yeni kararlar alındığı belirtildi. 

Söz konusu aylık toplantıların Şanlıurfa'nın eğitim öğretim camiasına son derece önemli katkılar sunacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, "Amacımız eğitimde Şanlıurfa'mızı hak ettiği en üst noktalara taşımaktır. Bunun için Sayın Valimizin de çok büyük destekleriyle tüm eğitim camiası olarak her birimiz elimizden gelenin daha fazlasını yapmak zorundayız" dedi.

Halfeti'de eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.