Şanlıurfa’da yoğun bakımda istismar iddiasına yanıt! “Asılsızdır”

Harran Üniversitesi Hastane yönetimi, yoğun bakımda yatan bir hastaya yönelik cinsel istismar iddialarını kesin bir dille reddetti. Hastane yönetimi, sosyal medyada yayılan bu iddiaların "gerçeği yansıtmadığını" vurgulayarak, bu tür asılsız söylemlerin kurumu itibarsızlaştırma amacını taşıdığını belirtti.

Şanlıurfa’da yoğun bakımda istismar iddiasına yanıt! “Asılsızdır”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı sosyal medya hesaplarında, Harran Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakımda yatan bir hastaya cinsel istismarda bulunulduğu iddiası gündeme geldi. Bu iddialar, kısa sürede geniş bir yankı buldu ve kamuoyunda tepkilere yol açtı. Harran Üniversitesi Hastanesi yönetimi, bu duruma ilişkin açıklama yaparak iddiaların "gerçeği yansıtmadığını" belirtti.

“BU TÜR YANILTICI PAYLAŞIMLARIN AMACI AÇIKTIR”

Yapılan açıklamada, "Bugün bazı sosyal medya platformlarında hastanemizle ilgili ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır. Şanlıurfa'nın önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olarak, başarılarımızı gölgede bırakmaya yönelik bu tür yanıltıcı paylaşımların amacı açıktır." ifadelerine yer verildi.

“HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI”

Açıklamanın devamında vatandaşlardan bu tür gerçek dışı haberlere itibar etmemeleri rica edilerek, "Ayrıca, bu yanıltıcı bilgileri yayan kişiler hakkında hukuki süreçlerin başlatılacağını kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.

 

Şanlıurfa’da yoğun bakımda istismar iddiasına yanıt! “Asılsızdır”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.