Coca Cola o ürünlerini piyasadan çekiyor!

Coca-Cola, Spiced ve Spiced Zero Sugar tatlarını piyasaya sürdükten yalnızca yedi ay sonra üretimini durduracağını açıkladı. Atlanta merkezli içecek devi, bu baharatlı tatların 2024 yılında yeni ürünlerle değiştirileceğini duyurdu. Şirket, tüketici tercihlerini sürekli olarak gözden geçirdiklerini ve ürün yelpazelerini buna göre düzenlediklerini belirtti.

Coca Cola o ürünlerini piyasadan çekiyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coca-Cola Co., Coca-Cola Spiced ve Coca-Cola Spiced Zero Sugar tatlarını piyasaya sürdükten sadece yedi ay sonra üretimlerini durduracağını duyurdu.

Bu tatlar, 19 Şubat’ta ABD ve Kanada’da raflarda yerini almıştı ve Coca-Cola'nın Kuzey Amerika portföyüne üç yıl sonra eklenen ilk kalıcı ürünlerdi. Ancak, Coca-Cola'nın neden bu ürünleri kaldırdığına dair kesin bir açıklama yapılmadı; bunun hızlı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle ilgili olabileceği öne sürülüyor. Coca-Cola Kuzey Amerika Pazarlama Şefi Shakir Moin, bu tatların sadece yedi hafta içinde geliştirildiğini belirtmişti. Normalde, yeni bir içecek geliştirme sürecinin bir yıl sürdüğü göz önüne alındığında, bu durum dikkat çekiyor. Ayrıca, tüketicilerin bu yeni tatlara beklenen ilgiyi göstermemiş olması da bir başka olasılık olarak değerlendiriliyor.

Coca-Cola, genç tüketicilerin ilgisini çekmek amacıyla sınırlı sayıda üretilen koleksiyonlar üzerinde denemeler yapmaya devam ediyor. 2022'de piyasaya sürülen sekiz farklı Coca-Cola Creations tadı ve yakın zamanda tanıtılan Oreo aromalı Coca-Cola, bu stratejinin örneklerinden sadece birkaçı. Şirket ayrıca alkollü içecek portföyünü de genişletme çabasında. 2021’de ABD’de piyasaya sürülen Topo Chico Hard Seltzer ve Bacardi Limited ile iş birliği yaparak Avrupa ve Meksika'da 2024'te satışa sunulacak hazır rom ve kola kokteyli, bu genişlemenin bir parçası olarak öne çıkıyor.

 

Coca Cola o ürünlerini piyasadan çekiyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.