Dev AVM’nin yeri satılığa çıkarıldı! Fiyatı duyanların ağzını açık bıraktı

Gayrimenkul yatırım şirketi İş GYO, Marmara Park Alışveriş Merkezi’nin bulunduğu araziyi satışa çıkardığını açıkladı. Fiyatı ise dudak uçuklattı.

Dev AVM’nin yeri satılığa çıkarıldı! Fiyatı duyanların ağzını açık bıraktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da gayrimenkul yatırım şirketlerinden İş GYO, Esenyurt’ta yer alan Marmara Park Alışveriş Merkezi’nin bulunduğu araziyi satışa çıkardığını açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, satış bedeli 7 milyar lira olarak belirlendi.

Satış sürecinde en dikkat çekici detaylardan biri, Avrupa’da 200'den fazla alışveriş merkezini yöneten Alman menşeli ECE Türkiye’ye (İstanbul 1 Gayrimenkul Yönetimi A.Ş.) ön alım hakkının tanınmış olması. ECE, Marmara Park'ın 70 yıllığına kiracısı konumunda bulunuyor.

İş GYO’nun ECE’ye sunduğu teklif, arazinin 2 milyar 711 milyon 908 bin TL + KDV bedelle satılması yönünde. Ayrıca, arsanın bitişiğindeki iki parsel için de 15 milyon 365 bin TL + KDV bedelle ek bir satış teklifi daha yapılacak.

ECE Türkiye'nin bu teklifi değerlendirmek için bir aylık süresi bulunuyor. Marmara Park, İstanbul’un en popüler alışveriş merkezlerinden biri olarak büyük önem taşıyor ve bu satış işlemiyle bölgedeki gayrimenkul piyasasında hareketlilik bekleniyor.

Dev AVM’nin yeri satılığa çıkarıldı! Fiyatı duyanların ağzını açık bıraktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.