WhatsApp'tan para kazanılır mı? İşte yeni özellik…

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına para kazanma imkanı tanıyacak yeni bir özelliği duyurdu. Uygulama, topluluk sahipliğinin devredilmesini mümkün kılacak bir yenilik üzerinde çalışıyor. Şu anda Android beta sürümünde test aşamasında olan bu özellik, kullanıcılar için yeni gelir fırsatları yaratacak.

WhatsApp'tan para kazanılır mı? İşte yeni özellik…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın popüler iletişim uygulaması WhatsApp para kazandıracak yeni özelliğini duyurdu.

YENİ ÖZELLİK NEDİR?

Beta sürüm numarası "2.24.19.34" olan bu güncellemeyle, WhatsApp kullanıcıları oluşturdukları toplulukları başka kullanıcılara devredebilecek. Bu sayede, topluluk yöneticileri, büyüttükleri grupları yeni yöneticilere aktararak finansal kazanç elde etme potansiyeline sahip olacak.

YÖNETİCİ DEVİR SÜRECİ

Ekran görüntülerine göre, bir topluluk yöneticisi devri gerçekleştirdiğinde, eski yönetici görevine devam edebilecek. Ancak, devir tamamlandıktan sonra yeni yönetici, eski yöneticiyi bu görevden çıkarma yetkisine sahip olacak. Bu sürecin, taraflar arasında yapılan anlaşmalara dayanarak yürütüleceği belirtiliyor.

GELİR ELDE ETME FIRSATI

Yeni özellik, topluluk sahiplerine yöneticilikten ayrılma durumunda bile topluluklarının kontrolünü kaybetmeden çeşitli anlaşmalarla gelir elde etme imkanı sunacak. WhatsApp, bu yenilikle kullanıcılarının dijital topluluklarını daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlarken, aynı zamanda ekonomik kazanç elde etme yollarını da açmayı hedefliyor.

WhatsApp'tan para kazanılır mı? İşte yeni özellik…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.