Serdar Ortaç’ın kumarda kaybettikleri dudak uçuklattı!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı bir Youtube programında kumarda ne kadar para kaybettiğine dair soruları yanıtladı. Ortaç, kumar alışkanlığının kendisine ağır bir bedel ödettiğini vurgulayarak, "10-15 tane evim gitti" sözleriyle dikkat çekti.

Serdar Ortaç’ın kumarda kaybettikleri dudak uçuklattı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Youtube'da yayınlanan Serbest Vuruş programında konuşan Serdar Ortaç, kumar nedeniyle ne kadar para kaybettiği sorulduğunda net bir rakam veremeyeceğini belirtip, "Dünya gitti" ifadesini kullandı. Özellikle Ali Sami Yen Stadı'nın yanında bulunan bir gökdeleni de kaybettiğini belirten ünlü sanatçı, sadece oturduğu evin kaldığını, onun da borçları olduğunu dile getirdi.

Maddi kayıplarının yanı sıra sağlığını da yitirdiğini söyleyen Ortaç, "Sağlığım gitti, o geri gelsin" diyerek bu sürecin hayatında ne denli büyük bir etki bıraktığını ifade etti.

Ortaç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kumarda çok kaybettim. Rakam veremem çünkü bugünün rakamıyla aynı olamaz. 10-15 tane ev gitti. Her yerde evlerim vardı. Ali Sami Yen Stadı’nın yanında 11 katlı gökdelenim gitti. Kafamda bir rakam veremiyorum dünya diyelim. Bir bu ev kaldı bununda borçları var. Sağlığım gitti o gelsin.”

Serdar Ortaç’ın kumarda kaybettikleri dudak uçuklattı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.